logo_agapedia
DESPRE NOI
Hai să ne cunoaștem!

Fundaţia AGAPEDIA România a fost înfiinţată în anul 1995 cu misiunea de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor şi familiilor aflate în dificultate, de a contribui la dezvoltarea sistemului de protecţie a copilului şi de a crea servicii sociale şi medicale eficiente. Fundaţia AGAPEDIA România are peste 20 de ani de experienţă în dezvoltarea de servicii sociale, medicale și educaționale, incluzând servicii de prevenire a separării copilului de familia sa, de protecţie specială a copilului lipsit temporar de ocrotirea părintească şi servicii de asistenţă socio-medicală pentru persoanele marginalizate social.

VIZIUNE

Agapedia este un loc în care copiii se simt văzuți, auziți și înțelesi, unde sunt ajutați să dobândească o stare de bine și să-și descopere potențialul.

MISIUNE

Echipa Agapedia dezvoltă programe sociale și educaționale ce îmbunătățesc calitatea vieții copiilor aflați în diverse situații dificile, la școală, în familie, sau în comunitate.

VALORI

Apreciem valoarea și potențialul fiecărui copil; ne dedicăm pe termen lung; lucrăm cu pasiune și profesionalism; stabilim relații, oferim încredere și deschidere spre învățare.

Agapedia în imagini (1995-2021)
Activitatea noastră este susținută de către:
Finanțatori
logo_agapedia
Sponsori
cropped-comprest-logo
rada-300x62
JYSK
CROP
ETHICA
Parteneri
logo_12
logo sc 15
BV
LOGO ENDAVA
muzeul-amintirilor-din-comunism
LOGO CLIMB HOUSE
LOGO TABERE SI CIRCUITE

+ Echipa IBM din Brașov și Bianca Bozdog - Life Coach