logo_agapedia
MISIUNE
10 febr - echipa (4)

Agapedia România

După cei 27 de ani de experiență de activitate în furnizarea de servicii sociale, medicale și educaționale, Fundația Agapedia România continuă să lucreze în beneficiul direct al copiilor aflați în situație de vulnerabilitate. Pentru că toate probleme pleacă de la un numitor comun, educația, programul nostru principal furnizează încă din 2017 servicii de educație nonformală în colaborare cu instituții școlare. Prin intermediul activităților interactive și al experiențelor de învățare, ne propunem să îmbunătățim calitatea vieţii copiilor aflați în dificultate, atât prin acumularea de noi cunoștințe cât și dezvoltarea de competențe socio-emoționale

signature
Fondator

Stefan Barth

VIZIUNE

Un loc în care copiii sunt ajutați să-și înțeleagă valoarea, să-și descopere potențialul și să devină lideri în societate.

MISIUNE

Dezvoltăm programe sociale și educaționale ce îmbunătățesc calitatea vieții copiilor în dificultate. Lucrăm în beneficiul direct al copiilor aflați în situație de vulnerabilitate.

VALORI

Apreciem valoarea și potențialul fiecăruia; arătăm respect și empatie; ne dedicăm pe termen lung; lucrăm cu pasiune și profesionalism; stabilim relații, oferim încredere; suntem deschiși spre învățare.

Galerie